KÖTT

Kokt och rökt korv

grill sausage 300x199
Grillkorv

Våra rökskåp är perfekta för smaksättning och bearbetning av grillade korvar. Rökskåpets unika konstruktion som kontinuerligt ändrar luftcirkulationen över produkterna och säkerställer en jämn färg. Våra skåp säkerställer ett jämt resultat med minimal viktminskning.

chorizo 300x200
Chorizo / Kabanos / Bratwurst

Rikligt kryddade korvar med stort köttinnehåll. En kvalitetsprodukt som kräver en noggrann kontroll av bearbetning,temperatur och fuktighet. Allting är kontinuerligt reglerat av en mikroprocessor från Protech.

skinless sausage 300x200
Skinnfri korv

Protechs unika luftcirkulation säkerställer snabb bearbetning med minimal viktminskning och jämn färg. För optimal produktion, kan skåpet kombineras med en separat kylningszon och transportsystem.

cocktail sausage 300x200
Cocktailkorv

Rökskåpen är generöst utformade till storleken. Detta säkerställer  att en mycket hög kvantitet kan nås under en kortare tidsram. Den höga kvalitén på stålkonstruktion ger ett stabilt resultat med minimalt underhåll. En mikroprocessor tar hand om hela produktionen.

wiener sausage3
Wienerkorv

Våra system är fullt programmerbara. Detta betyder att skåpen passar alla typer av rökta produkter, såsom speciella korvar som får smaksatt rök tillfört på stora volymer. Det garanterar en unik smak för din produkt.

Kokta produkter

mortadella1
Mortadella

Den berömda mortadellan är ett populärt val världen över. Den är  billig och har lång hållbarhet. På grund av dessa kvalitéer så måste hög standard i produktionslokalerna säkerställas. Vårt produktionsmaskineri, värme och kylbearbetning är av högsta standard och hjälper dig att säkerställa att alla krav möts.

ham1
Skinka

Högkvalitativa produkter ämnade för konsumtion kräver en strikt bakteriologisk kontroll. Vi erbjuder en kompromisslös lösning för en stabil temperatur och miljö för dina produkter. Bakterierna dör med hjälp av värme. Snabbt och effektivt utan att kompromissa med kvalitet, vikt eller smak.

Rökt bacon och skinka

bacon 300x200
Bacon

Bacon är en av världens mest populära produkter. Med så mycket konkurrens så hjälper våra rökskåp dig att ligga steget före. Minimal viktminskning är av yttersta betydelse, vilket betyder låg kostnad, stabil leverans och stor volym på produktionen utan att kompromissa om kvalitén.

loin1
Karré

Saftig och full av smak, vår utrustning vid tillagningen ser till att varje karré förblir precis så genom hela rök- och kylprocessen. Våra kammare av rostfritt stål är utrustade med temperatursensorer och luftflödeskontroller för att säkerställa att produktionskvalitén förblir hög och jämn.

smoked ham 300x199
Rökt skinka

Rökt skinka är ett populärt val bland restauranger, barer och hotell världen över. Våra livsmedelsmaskiner och rökskåp är det första valet för produktioner av stor volym och minimal viktminskning. Den täta helsvetsade konstruktionen säkerställer att skinkorna är perfekta och välsmakande varje gång och vid varje produktion.

Rå korv/skinka

salami 300x207
Salami

Genom att installera en kylspole, blir rökskåpet en kombinerad värme och kylkammare, i vilken jäsningen och den kalla rökprocessen sker. Detta är perfekt för produktion av salami då det behöver en noggrant kontrollerad miljö för torkning och rökning genom hela processen.

raw ham 300x211
Skinka

Hel skinka är saltad, torkad och kallrökt i flera dagar för att mogna och få dess smakrika karaktär. Detta kräver ett rökskåp av betydande prestanda.