SPIRAL TORK-RÖK-KOK

Konstruerad för att in-line / kontinuerligt torka, röka och koka bacon och liknande produkter. Rökning med både traditionell rök och vätskerök.

PROTECH SPIRALSYSTEM-TORKNING-RÖKNING-KOKNING
Protech Spiralsystem är den ultimata lösningen för kött bearbetare som vill ta sin produktionskapacitet till den högsta nivån av produktkvalitet och arbetsoptimering. Protechs Spiralsystem ger en kontinuerlig process som avsevärt minskar arbetskraften och ökar din volym av färdiga produkter.

ENHETLIG KONSEKVENT PROCESS
Protech Spiral System är ett kontinuerligt in-line system som säkerställer att alla produkter behandlas likadant med samma temperatur kontinuerligt. Under hela processen finns det tillgång att övervaka temperatur och andra faktorer som kan påverka resultatet.

PROTECH SPIRAL SYSTEM KRÄVER ENDAST TVÅ OPERATÖRER FÖR ATT PRODUCERA 4000 kg FÄRDIG BACON I TIMMEN
Protech Spiral System är helt integrerat och kräver inga ytterligare tillbehör eller utrustning (såsom rökvagnar, rökkäppar, etc.) Bacon processer som använder sig av vanliga rökskåp kan kräva upp till 40-plus anställda att driva, Protech Spiral System kräver bara två.

Klicka på en bild för att se den större.